Välkommen till Åbylundskyrkan!

Aktuellt

På grund av det rådande läget i vårt samhälle och för att minska spridningen av det nya viruset covid-19 kommer vi från och med den 1 april ha våra möten digitalt. Varje gudstjänst/möte kommer ske i ett digitalt mötesrum. Tillgång till detta mötesrum får man via en länk och ett lösenord. Vår pastor Kathi Bläser kommer skicka ut mejl med instruktioner till veckans möten. Vill du också få del av dessa går det bra att ta kontakt med henne. Se under "Kontakt".

abylundskyrkanssommarprogram1.png

2017-01-22-11.03.12.jpg Vi vill vara en församling för alla och ha Jesus som centrum.
Åbylundskyrkan är en församling i Equmeniakyrkan.
Vi vill också vara en ekumenisk församling för hela bygden, och många av våra medlemmar kommer från olika samfund.

Tag gärna kontakt med oss om du vill ha mer information. Se under "Kontakt"

V Ä L K O M M E N

Vi vill välkomna dig till vår gemenskap som vi vill skall vara en öppen församling där alla skall känna sig välkomna.
Gudstjänst firar vi varannan söndag kl. 10 eller kl. 16, senaste informationen finns i kalendern.

Krusenhofsvägen 11, 616 32 Åby

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in