Välkommen till Åbylundskyrkan!

Aktuellt

Alpha_logga.jpg Aktuell info: under hösten kommer vi samlas i kyrkan igen. Gudstjänstlokalen har anpassats utifrån rådande läge. Predikningarna spelas in och kommer läggas upp här på hemsidan så småningom för den som vill lyssna på den i efterhand.
Bibelstudierna kommer börja den 16/9 igen, är varannan vecka och kommer vara digitala möten (vill du vara med, kontakta vår pastor Kathi för att få länken till det aktuella mötet).

I november kommer vi starta med en Alphakurs. Kursen startar den 17/11, kommer gå tisdagskvällar, starttid 18.30 och sluttid 20.30. Mer info hittar du under fliken "Verksamhet/Alpha". För anmälan eller frågor, kontakta vår pastor Kathi.

När vi möts följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller avstånd!
Guds frid vare med oss alla!

2017-01-22-11.03.12.jpg Vi vill vara en församling för alla och ha Jesus som centrum.
Åbylundskyrkan är en församling i Equmeniakyrkan.
Vi vill också vara en ekumenisk församling för hela bygden, och många av våra medlemmar kommer från olika samfund.

Tag gärna kontakt med oss om du vill ha mer information. Se under "Kontakt"

På gång

ti 27/10 18:30 Manskväll
En mötesplats för män.
on 28/10 19:00 Bibelstudium - Zoom
Vi läser oss igenom Apostlagärningarna. Inga förkunskaper krävs! För att delta, kontakta vår p...
1/11 10:00 Gudstjänst + nattvard
Kathi Bläser predikar.
Mer

V Ä L K O M M E N

Vi vill välkomna dig till vår gemenskap som vi vill skall vara en öppen församling där alla skall känna sig välkomna.
Gudstjänst firar vi varannan söndag kl. 10 eller kl. 16, senaste informationen finns i kalendern.

Krusenhofsvägen 11, 616 32 Åby

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in